Welkom op de website van KlusService Ermelo


Bij KlusService Ermelo kunt u terecht voor het laten uitvoeren van uw (kleinere) klussen, voor de begeleiding of het coördineren van klussen.

Uitvoering

Het laten uitvoeren van kleinere klussen in en rond uw huis of bedrijf. Op de pagina “werkzaamheden” staan een aantal voorbeelden van klussen die ik uitvoer. Hierbij gaat het om kleinere klussen die niet langer duren dan twee of drie dagen.

Begeleiding

Naast het volledig uitvoeren van werkzaamheden, is het ook mogelijk dat ik u begeleid bij de klussen. Misschien ziet u het niet zitten om de klus zelf op te pakken, maar helpt u wel graag mee met de werkzaamheden. Naast de positieve ervaring van het zelf uitvoeren, scheelt dit uiteraard ook in het aantal uren. Hierbij bekijken we de aanpak van het klustraject qua werkzaamheden en werken we samen op. 

Coördineren

Het kan ook zo zijn dat er een aantal (verbouw)werkzaamheden moeten gebeuren maar u heeft geen idee hoe u dit moet aanpakken of met wie u contact op kan nemen voor de uitvoering. Wij kunnen voor en met u uitzoeken wat de goede aanpak is en door wie de (verbouw)werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden.