Wie zijn wij?


Ik ben Marc Thoutenhoofd en heb een fantastische baan als docent Biologie in voortgezet onderwijs. Daar werk ik vier dagen per week en dat doe ik met veel plezier. Met jongeren omgaan vind ik erg leuk en boeiend. Ik kan wel zeggen dat jongeren mijn hart hebben.

Daarnaast heb ik veel plezier in het uitvoeren van klussen "in en om het huis". Al ruim 25 jaar ben ik, naast mijn werk, aan het klussen en aan het verbouwen. Meestal in en aan ons eigen huis. Maar ook veel bij vrienden en familie. In mijn netwerk heb ik veel bouwkundige specialisten, die ik om advies kan vragen. Hier heb ik heel veel van geleerd.  Ik vind het een leuke uitdaging om mee te denken met verbouwingen om het resultaat zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Ook geniet ik van de uitvoering hiervan. Op de pagina 'Projecten' kun je een indruk krijgen van de klussen die ik heb uitgevoerd.

Hierbij vind ik het  belangrijk dat het eindresultaat netjes is. Mijn vrouw, Marian, vindt me wel eens te precies. Ik kan niet zo goed tegen chaos. Tijdens het werken zorg ik er dan ook voor dat het geen grote rommel wordt. Daar hoor ik Marian dan weer nooit over klagen. 

Toen de klussen in ons huis klaar waren, kwam het idee bij me op om KlusService Ermelo te beginnen. Zo kan ik mijn kennis, ervaringen en vaardigheden inzetten om anderen te helpen bij het klussen. En ik doe dat nu een aantal jaar met veel plezier. 

Mijn vrouw, Marian, ondersteunt mij in het bijhouden van de website en de sociale media van KlusService Ermelo. Ze onderhoudt een deel van de contacten met onderaannemers en ze houdt de planning bij. Daarnaast werken we samen met verschillende mensen uit ons netwerk om de werkzaamheden uit te voeren. Ook helpen mijn zonen mij regelmatig om de klussen uit te voeren. 


Marc Thoutenhoofd